Det finns en auktoriserad bilskrot i Vänersborg och det är bra eftersom bilar som hamnar där blir väl omhändertagna. Allt som är skadligt för miljön skickas samtidigt till en miljöstation. Gamla tiders bilskrotar, där det låg högar av gamla bilvrak och motorer i en enda röra och man fick kliva runt och leta efter vad man behövde, är borta. Moderna bilskrotar har ordning och reda på allt. Man köper in nya men också krockskadade bilar och gamla uttjänta vrak. Så börjar det spännande jobbet med…Fortsätt läsa ”En auktoriserad bilskrot i Vänersborg tar hand om bilen”

Volvo är en vanlig bil. Och tur är väl det, då går det nämligen enkelt när man behöver hitta reservdelar till den. Framförallt om man skulle råka befinna sig i huvudstaden Stockholm. Volvo som företag har många år på nacken. Det var redan i början av 1900-talet som det bildades. Namnet Volvo är latin och som många hört förut, betyder det “jag rullar”. Kanske är det de orden som de flesta kan på just latin? Hursomhelst, med en lång historia följer lång erfarenhet och mycket…Fortsätt läsa ”Hitta reservdelar till din Volvo i Stockholm”

Är du på jakt efter ett eget hus på hjul? Då får du leta upp någon som är intresserad av att sälja sin husvagn till dig. Det kan vara någon som säljer privat eller företag som säljer husvagnar. Att äga och resa runt med en husvagn är något som blivit en vana för många människor. Antingen kan man återvända till samma camping varje år, eller så väljer man istället att resa runt i hela landet eller till och med utomlands, med sin husvagn. Det är…Fortsätt läsa ”Hitta någon som vill sälja sin husvagn”

Det är med husbilar som med andra fordon. Efter ett tag är det dags att sälja eller byta. Du har andra intressen eller vill uppgradera. Att sälja husbil via firma är enklare på alla sätt. Husbilar är en snabbt växande bransch i landet. Allt fler upptäcker alla fördelar det innebär att resa med husbil. Att slippa köra med släp som vid husvagnsfärder är bara en. Resa med husbil betyder maximal frihet och för varje år vill fler vara med i gänget. En begagnad husbil är…Fortsätt läsa ”Dags att sälja husbil”

Tumbas bästa däckverkstad. Vilken är det, enligt dig? Och hur väljer du vad som är den bästa? Vilka kriterier ska en däckverkstad i Tumba fylla för att du ska tycka att det är den allra bästa? När besöker du en däckverkstad i Tumba? Är det i god tid innan det är dags att byta ut däcken till nya? Kan det vara för att du vill pryda din bil med några nya, snygga däck? Kanske trillar du in där när ett däck har fått punktering och…Fortsätt läsa ”Hitta bästa däckverkstaden i Tumba”

Det finns flera fördelar med att använda en bilverkstad med många tjänster, oavsett om man bor i Märsta eller någon annanstans. Särskilt om de har ett kort där man kan göra delbetalningar. När Kenneth skulle flytta till Märsta var en av hans första prioriteringar att hitta en bra bilverkstad. Helst med extra allt. Han behövde inte leta länge innan han hittade vad han sökte. En verkstad som kunde reparera bilen, göra service samt byta däck och sedan förvara dem till nästa byte. När den funderingen…Fortsätt läsa ”Bred service på bilverkstad i Märsta”

Vilken rask fart världen utvecklas i. Bara för några år sen hade man sina telefoner som var stora och klumpiga som sten. Bilar som drack bensin som det vore saft. Det är verkligen bättre tider. Är gräset grönare? Eller ser det bara så ut? Det kan vara en synvilla, eller en glädje av vetskapen om vad man gör för miljön. Konstant utvecklas världen till det bättre – det grönare. Att använda sig av mindre resurser som påverkar miljön negativt är något de flesta strävar efter….Fortsätt läsa ”En grönare värld för alla”

Att sälja sin bil kan vara både tidskrävande och jobbigt. Det gäller också att se upp så att man inte blir lurad och bestulen på bilen. Här följer några bra tips på hur man kan gå tillväga. Är man en bra försäljare och känner sig bekväm med att svara på frågor från intressenter kan det löna sig att själv sälja bilen genom att lägg upp en annons på nätet. Men tycker man att det är jobbigt med telefonsamtal och personer som försöker pruta på priset,…Fortsätt läsa ”Det är lätt att bli lurad om man själv ska sälja bilen”

Letar du efter en snabbare väg till körkortet? Man har inte alltid tid eller tålamod att ta det i vanlig takt. Det finns möjlighet att ha körkortet i din hand inom bara några veckor, ta chansen. Känner du en stress inför att ta körkortet? Många känner nog igen sig i det. Hur ska man klara allt? När är man redo att försöka? Många frågor och många svar, dock inte som man alltid tar till sig. Man läser svaren men de känns inte alltid skäliga. Saken…Fortsätt läsa ”Snabbare väg till körkortet”

Bilskroten är sista stationen för din bil. När den inte längre är körduglig och inte går att reparera finns det slutligen inga andra alternativ. Bilskroten ger din bil ett värdigt avsked. Hur tar du farväl av din bil när det är dags för den att somna in? De flesta bilar hoppas man ska hålla i många, många år innan de till slut behöver köras till skroten. För andra bilar kommer slutet mer plötsligt. Man kanske kör av vägen, kolliderar med ett vildsvin eller på något…Fortsätt läsa ”Hit åker bilen för din sista vilan”