Bred service på bilverkstad i Märsta

Kategorier Bilverkstad

Det finns flera fördelar med att använda en bilverkstad med många tjänster, oavsett om man bor i Märsta eller någon annanstans. Särskilt om de har ett kort där man kan göra delbetalningar.

När Kenneth skulle flytta till Märsta var en av hans första prioriteringar att hitta en bra bilverkstad. Helst med extra allt. Han behövde inte leta länge innan han hittade vad han sökte. En verkstad som kunde reparera bilen, göra service samt byta däck och sedan förvara dem till nästa byte.

När den funderingen var löst kunde han sedan fokusera på allt det andra som ska fixas när man ska flytta till en ny ort. Saker som dagis, skolor och bankkontor. Många tyckte att hans prioriteringar var lite skeva, men han menade att utan bilen stannar hela familjens planering och det blir kaos.

Märsta bilverkstad ger utmärkt service

När han hittat verkstaden passade han på att boka tid för bilservice i Märsta. På så vis kunde han få en känsla för om han valt rätt. Dessutom kunde han passa på att lämna in de vilande däcken till däckhotellet så att de inte tog upp onödig plats i garaget.

Det visade sig att verkstaden levde upp till förväntningarna. Snabbt blev han en trogen kund och skaffade ett kort som han kunde sätta upp sina kostnader på för att sedan betala av dem i en behaglig takt.

Bilverkstad med däckbyte

Som alltid kom sista dagen för däckbyte plötsligt. Fast det var inte sant, han hade fått ett sms om att det var dags att byta däck och att två av de gamla behövde bytas ut. Givetvis fanns inte tiden, men han svängde förbi verkstaden för att se om de kunde hjälpa. De kunde de. Medan de bytte däck passade han på att klara av ett viktigt samtal som behövde göras. När han pratat färdigt var bilen klar och det var bara att hoppa in och åka till jobbet. Han var imponerad över hur snabbt det hade gått att få hjälp. Nu kunde han köra utan att oroa sig för att bli stoppad och få böter.

Kenneth gillade hur de jobbade på verkstaden. Att de informerade om problem som de kunde se var på gång. På så vis kunde de åtgärda felet i tid och han slippa oönskade överraskningar. Vid dessa tillfällen var kortet som gav honom möjlighet till delbetalning ett stort plus, särskilt om det var i slutet av månaden.