Däckbyte, obalans i däcken eller pyspunka – fixa det hos en däckverkstad i Åkersberga

Kategorier Bilverkstad

Det är något som känns konstigt i bilen, men man kan inte sätta fingret på vad. Något fel med däcken kanske? Bäst att låta en däckverkstad i Åkersberga se över.

Åh nej, inte igen. Något känns inte helt bra, det är som att man kör över små gupp längs vägen hela tiden. Stanna utmed vägkanten, suck är det punka? Vemodigt öppnar man dörren för att ta sig en titt. Med halvt stängda ögon så lyckas man ändå se att däcken inte är helt punkterade, men det är väldigt lite luft i dem.

Dagens planer blir ändrade, för man kan inte fortsätta längs vägarna med dessa däck. Istället får man hitta en däckverkstad som kan ta emot en. Det bästa är om den i Åkersberga kan göra det, nära och bra till där man befinner sig. Dessutom har de ju räddat en mer än en gång på det stället.

Däckverkstad med trevlig personal

Som tur är har de tid för en att komma in. Det visar sig att ett spik har fastnat i däcket. Av med däcket, ut med spiken och laga hålet. Vilken tur att det inte blev värre än så. Man har det ju inte dåligt där heller, att stå och prata med trevliga däckmontörer.

Dagens planer kan sedan fortsätta efter experternas hjälp med däcken. Nu känns de bra och säkra ute på vägarna igen. Till den däckverkstaden kommer man garanterat att gå igen. De erbjuder ju även bilservice, allt samlat på ett och samma stället. Läs mer om däckverkstad på denna hemsida: däckverkstadåkersberga.se