En miljövänlig transport

Kategorier Allmänt

En större grupp på utflykt kan kräva många bilar. Hyr en buss till sällskapet och gör en miljövänlig insats. Det är bättre att använda ett färdmedel, istället för flera, till resans mål.

Luta ryggen mot ryggstödet bakom dig. Blunda och tänk att det är en buss du sitter på. Utanför fönstret ses världen passera, medan du själv sitter tryggt på bussen. Busschauffören ser till att resan genomförs på ett lugnt och säkert sätt. Passagerarna blir trygga och lugna, och kan njuta av en behaglig och skön resa.

Visst låter det underbart? Såväl mindre grupper som större föreningar eller företag som behöver transport är välkomna att hyra buss i Stockholm. Innan man bokar behöver man dock planera resan. Det är bra att veta vilket resmål det är som resan skall gå till, exempelvis en trädgårdsutställning eller en idrottscup. Bussbolaget vill veta vilken dag resan skall avgå, och hur många passagerare som skall med.

Bekväma och trygga grupptransporter

Även för kortare transporter är det ett gyllene tillfälle att hyra en buss. Kanske ett bröllopssällskap som behöver transport mellan vigselplats och festlokal? Busschaufförerna har erfarenheter av många olika slags sällskap och sammanhang.

Självklart ser chaufförerna till att bussarna är fräscha och fina innan påstigning. Det skall vara ett bekvämt och tryggt sätt att resa på. Vill man ha tips på bra ställen där det finns möjlighet att sträcka på benen under en längre resa kan chauffören komma med tips. Självklart finns det trådlöst internet ombord, om det finns de som inte vill sitta sysslolösa.