Förvara däcken hos däckhotell i Stockholm

Kategorier Bilverkstad

Det är samma problem varenda år. Däcken ska av och nya ska på. Men var ska man sedan förvara de gamla däcken? Det kan ett däckhotell i Stockholm hjälpa dig med, där kan de förvaras tryggt.

Har man en bil, eller något annat typ av fordon, så är däck ett måste. Som de flesta vet är de dock väldigt dyra. Även om man köper budgetdäck så kostar det några tusenlappar. Att förvara däcken när säsongen är ute är inte en plats alla har. De tar mycket plats och man vill gärna förvara dem säkert. Både för att skydda dem från att bara ligga och rosta, men framförallt från klåfingriga människor som inte vet skillnad på ditt och mitt. Mekonomen däckhotell kan ha dina däck i förvaring hos dem. Det är otroligt enkelt att ha dem där. De skriver en lapp med namn och däck så de vet vilka som är era. När du ska hämta dem igen bara nämner du vilka det är så tar de fram dem.

Däckhotell året runt

Ett däckhotell är såklart igång året runt. På våren tar de ofta emot vinterdäcken som ska av för säsongen och på hösten tar de sommardäcken. Du kan förvara dina däck där året runt och slippa tänka på var de annars ska vara. En annan positiv sak är att du samtidigt kan passa på att byta dina däck där, vilket gör det enklare att ha allting samlat på ett och samma ställe. När det är dags för däckbyte, då byter du däck på plats.