Bildemontering löser problemet i Örebro

Kategorier Bilverkstad

Ibland skjuter man upp saker för att man inte riktigt vet hur man ska göra. Att bli av med en bil kan vara en sådan sak men det är faktiskt lätt att ordna om man kontaktar en bildemontering i Örebro.

Det blir kanske så att man tänker att man ska sälja den gamla bilen och få lite pengar för den. Något borde den ju vara värd. Så sätter man in en annons och föreslår vad man vill ha för den. Så ringer det en massa folk och man måste stämma träff med dem. Allt blir bara krångligt.

Då tröttnar man kanske och vill bara bli av med bilen. På en bildemontering i Örebro tar de gärna emot den, oavsett ålder och skick. Om den fortfarande går att köra så kör man dit den. Det är gratis att lämna in bilen. Hämtar de bilen med en bärgningsbil får man betala för det. Men det finns andra fördelar.

Lämnar man sin bil på bildemontering i Örebro så tar de väl hand om den

På en auktoriserad bilskrot tar de hand om allt på ett ansvarsfullt sätt. De ser till att bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen och det är väldigt viktigt så att man inte får några problem framöver.

Allt i bilen tas om hand. Oljor, glykol, batterier och drivmedel tappas av och de kör det till deponi. Andra miljöfarliga delar tar de också hand om så att de inte hamnar i naturen.
De delar som går att använda på bilen plockar de ner och säljer som reservdelar. Läs mer om bildemontering på denna webbsida: bildemonteringörebro.se