Boka in dig på trafikskola vid Gullmarsplan

Kategorier Körskola

I Stockholm finns det flera trafikskolor som ligger centralt. Boka in dig på en vid Gullmarsplan till exempel. Med körkortet i hand kan du gå med i en bilpool.

“Att vara eller icke vara”. “Att ha bil eller icke ha bil”. Livet bjuder på svåra beslut, både för Hamlet och för den som bor i Stockholms stad. Man borde ju klara sig utan bil i storstaden. Det är det också många som gör. Att ha egen bil ställer krav både på körkort och parkeringsplats. Åtminstone det senare är nog så knepigt att få till i Stockholm. Och det kostar dessutom en hel del att ha egen bil.

Kanske är lösningen att gå med i en bilpool? Då delar man på kostnaderna och använder bara bilen när man behöver den. Enkelt och smidigt. Fast ett krav kvarstår förstås – kravet på körkort. Men det är ju inte ett alldeles oöverkomligt krav, eller hur?

Trafikskola ger körkort men inte krav på egen bil

Faktum är att det är bra ordnat för den som vill ta körkort i stan. Det finns trafikskola vid Gullmarsplan och på många andra ställen i centrala Stockholm. Så att det skulle vara besvärligt att ta körkort är ingen bra ursäkt. Det är faktiskt enklare än för de som bor på landet och som måste ta sig med buss till och från trafikskolan.

Gör det nu direkt. Boka in dig på en trafikskola. Kom ihåg att du inte måste äga en egen bil bara för att du har körkort. Kolla upp vad det innebär att gå med i en bilpool.