Bilrekond som ger tillbaka bilen sin glans

Kategorier Okategoriserade

Visste du att det finns miljövänliga biltvättar? I alla fall finns det miljövänlig biltvätt i Stockholm. Det finns alla slags biltvättar, som erbjuder mer eller mindre behandlingar för bilens lackering. Sedan finns det biltvättar som går ännu längre och erbjuder dig att få bilen i sådant skick att den ser alldeles ny ut igen.

Så fungerar en miljövänlig biltvätt

Hemligheten med en miljövänlig biltvätt är inte bara att man använder sig av ett miljövänligt rengöringsmedel, utan att man använder sig av en ångtvätt. Man ångar bilen ren. På så sätt behöver man en tiondelen, eller en femtedel av den mängd vatten som man annars använder i en automat- eller handtvätt av bilen. Man behöver inte ens rengöringsmedel då ångan på egen hand får bort all smuts. I vanligt automat- eller handtvättar går det åt mellan 100-200 liter vatten, jämför det då med de ynka 3-10 liter vatten som går åt när man ångar bilen.

Så fungerar en bilrekond

När bilen väl är helt ren, kan man sedan ge bilen sin forna glans. Man rengör bilen inuti, och rengör bilklädseln. Man dammsuger det som krävs. Sedan använder man vax för att polera både insidan av bilens paneler, ratt, och detaljer i bildörren. Här kan du läsa mer om biltvätt i Stockholm som ger bilen tillbaka sitt utseende som den var när den var ny. Läs mer här: https://www.biltvättstockholm.se.