Solfilm till bilen bäst bilförsäkringen

Kategorier Okategoriserade

Pang säger det när man krockar med sin bil. Efteråt är det bara att se efter om bilen har skadats och se efter din egen skada. Det är lätt hänt att det blir en krock med bilen om du inte har skyddat bilen och utsikten mot solen och de strålar som bländar en när man kör bil. Hur många ursäkter har inte polisen hört om att föraren inte sett djuret eller andra bilar om att föraren blivit bländad av solen? Det är ingen ursäkt. Så se till att skaffa solskydd till bilen innan det händer något som får dig att ångra att du inte installerade riktigt solskydd i form av en solfilm i bilens rutor.

Många fördomar om solfilm

En del tror att en solfilm gör att det blir mörkt i bilen när de installerar solfilm till bilens rutor. Det är fel. Det finns så många andra slags solfilm till bilen som inte gör bilen mörk. Vill du inte ha mörka rutor kan du lägga på en solfilm som är i det närmaste osynliga men som skyddar föraren från att bli bländad av solens starka strålar. Det finns solfilm som är tonade så pass att rutorna blir mörkare – om man så vill. Det finns solfilm som gör rutorna så pass mörka att man inte kan se in i bilen, givetvis. Men det finns solfilm i alla olika nyanser som gör dem mer eller mindre mörkare.

Solfilm i fyra olika nyanser

Det finns solfilm i fyra olika nyanser som tonar bilens rutor så att de blir just så mörka som du önskar, eller solfilm som är genomskinlig så att rutorna skyddar mot solens strålar och mot skadlig UV-strålning. Om du installerar solfilm kan du alltså få just den nyans som du önskar på bilens rutor och du slipper en mörk bil. Dessutom ser solfilmen till att det aldrig blir överhettat i bilen. Har du då småbarn, husdjur eller annat som du vill skydda mot värmen som alstras från solen direkt in i bilen så kan du slippa värmen med hjälp av solfilm och du får en mer behaglig inomhusluft i bilen. Läs mer här om hur du kan skaffa solfilm i Stockholm.