När du vill skydda bilen mot lackfläckar

Kategorier Okategoriserade

Du vet väl om att solen som nu gör naturen så sommarfin och klimatet så härligt, är inte särskilt skonsam mot våra bilar? Solen som på många andra sätt är så trevlig för oss nordbor, är direkt för stark för bilarnas lack. Särskilt bilar med röd lack får fula fläckar, om man inte skyddar den. Ett sätt att skydda den är att göra en keramisk lackförsegling.

Keramisk lackförsegling

När man vill skydda bilens lack mot att få fula fläckar, eller mot salt som man häller på vägarna när det är kallt och vill förhindra isen från att göra att bilarna sladdar omkring på vägarna, eller mot smuts som kommer på bilarna hela tiden, så är en keramisk lackförsegling det absolut bästa som man kan göra. En keramisk lackförsegling innebär att man med hjälp av en keramisk lösning polerar bilens lack. När den har stelnat, skyddar den lacken genom keramiken som ligger som en extra hinna över lacken.

Den står emot smutsen

Det som är så bra med keramisk lackförsegling är den att den gör att bilen inte bir lika snabbt smutsig. När du tvättar bilen behöver du heller inte gno in vaxskydd i lacken, det är redan gjort med den keramiska lackförseglingen. Om det sedan kommer fågelspillning, insekter och annat som brukar fastna på bilen, så försvinner de bättre och snabbare om bilen har en keramisk lackförsegling.