Lyxigt att ha en privatchaufför!

Kategorier Okategoriserade

Har du också drömt om en tillvaro som miljonär? Tänk att få susa fram i en mörk, snygg bil, som till exempel en Lexus med skinnklädsel och generöst med utrymme i passagerarsätena, medan din privatchaufför i Stockholm kör dig dit du ska. Där kan du öppna en flaska champagne medan bilen susar fram och tar dig till målet som du har; en tur ut på landet, kanske jakt? Eller bröllopet som väntar och gäster i kyrkan? Eller utekvällen med vännerna som du vill visa Stockholm by Night och ni vill gå från ställe till ställe men inte åka tunnelbana eller vanlig taxi? Då ska du boka en privatchaufför med en fin uniform, bil och vita handskar.

Svårt att få en taxi dit man vill

Tänk dig att du är klädd för fest och ni har precis ätit en god middag, druckit gott och känner för en helkväll på stan. Du har på dig pumps, eller är det flickvännen som har på sig pumps, och själv har du en tunn kostym på dig och finskor. Det regnar och ni letar efter en taxi som är villig att komma och plocka upp er. Ni står och väntar och väntar och det regnar, snart är ni blöta och modet sjunker. Ni som var på så gott humör och ville fortsätta den trevliga kvällen på någon nattklubb.

Slipp taxin och boka en privatchaufför

Tänk er i stället ett helt annat scenario; ni är på en väldigt fin restaurang och äter och dricker gott. Utanför väntar en lyxig bil på er, som åker iväg till nästa stopp; nattklubben som ni vill in på, precis när ni vill. Ni är festklädda och behöver inte bry er om vilket väder det är då det bara är att springa från dörr till dörr. Er egen chaufför ser till att ni inte blir rånade på vägen mellan de olika stoppen som ni gör, och är ni lite överförfriskade ser hon eller han till att ni kommer hem och att ni är det när ni själva vill det. Efteråt kommer du ihåg kvällen som en riktig kanonkväll som gjorde ditt liv värt att leva.

Detta kan bli verklighet i Stockholm

Om du bokar in en privat chaufför kan du få en för en hel kväll och detta är ju precis det är till för att kunna ha en privat chaufför för en helkväll på stan. Eller bara när du själv känner för det. Ingen bryr sig om skälet till privata chauffören.