Vill du skrota din bil i Stockholm?

Kategorier Okategoriserade

Har du funderat på att skrota din bil i Stockholm? Då kanske du letar efter en bilskrot i Stockholm? Antingen (om bilen ännu kan köras) så kan du köra den till en bilskrot, som finns på några olika håll i Stockholm, eller så googlar du ”bilskrot Stockholm” och ringer dem som dyker upp på Googles hemsida.

En sådan kan komma och hämta din bil, om den kanske har körförbud eller om den inte går att köra med längre. Det kanske kostar några 100 kronor, men det är bättre än att ha en bil stående på gatan, uppfarten eller ännu värre, i skogen. En bil som står och rostar i naturen, kan den ge ifrån sig farliga kemikalier och annat som inte hör hemma där.

Du tar ansvar för miljön

Genom att se till så att bilen försvinner i en bilåtervinning ser du till så att den inte belastar miljön. Även om man inte kan köra bilen, finns det ju troligtvis en hel del material i bilen som fortfarande går att återvända eller återvinna. Vill du inte förstöra bilen kan du alltid prova att sälja delarna på Blocket – men det krävs att du själv kan plocka isär delarna på bilen, utan att materialet som fortfarande går att använda, förstörs.

Bärgare kan hämta flera samtidigt

Det lönar sig verkligen att ringa en bilskrot som kommer och bärgar flera bilar samtidigt. På så sätt vet man att inte heller bilskroten skräpar ner i naturen och sprider onödiga avgaser i luften. Alla som på något sätt kan bidra med mindre koldioxid i luften ska vi uppmuntra och anlita, eller hur? Och att se till så att bilarna verkligen hamnar rätt är bland det absolut viktigaste. Ett annat plus, att skicka din bil till en bilskrot är att om du önskar det, kan bilskroten göra avställningen av bilen åt dig. På så sätt behöver du inte oroa dig över att glömma det. Bolskroten tar över ägarskapet för bilen åt dig. Och du kan fokusera på annat som är viktigare.